Gezocht: schemerlocaties

Gezocht: schemerhuizen!
Voor het Amsterdam Dark Festival zijn we op zoek naar Amsterdamse huizen om schemersessies te organiseren. Tijdens een schemersessie ervaar je, onder begeleiding van een audioverhaal van Marjolijn van Heemstra, de wereld tussen licht en donker.

Heb jij zin om je eigen huis en de schemer met andere ogen te bekijken en je buren, vrienden of familie hiervoor uit te nodigen? Geef je woonkamer, tuin, binnenplaats of keuken op als schemerlocatie!

Het Amsterdam Dark Festival
Van 22 t/m 24 september organiseert Marjolijn van Heemstra het Amsterdam Dark Festival. Tijdens dit nieuwe festival ervaar je een weekend lang op verschillende plekken in Amsterdam de schoonheid van de duisternis in nachtwandelingen, schemersessies, poëzie en stilte.

Schemeren
Op zondag 24 september verzamelen we met zonsondergang op bijzondere plekken in de stad om te gaan schemeren. Een term die stamt uit een tijd dat mensen het licht het liefst zo lang mogelijk uitlieten en aan het begin van de avond het donker afwachten. Een piepklein overgangsritueel waarin de dag werd losgelaten en (avond)rust begon.

Jij hebt:
Een kamer, tuin, binnenplaats of keuken waar minstens 5 mensen kunnen zitten en naar buiten kunnen kijken.
Zin en tijd om op zondag 24 september tussen 19:00 – 21:00 mensen te ontvangen voor een schemersessie.

Je krijgt van ons:
Duidelijke instructies hoe het schemeren in zijn werk gaat.
Koffie, thee en koekjes om je gasten mee te onthalen.
Heel veel dank

Meld je aan door een mail te sturen naar info@amsterdamdarkfestival.nl. Vermeld je adres en het aantal personen dat bij jou kan schemeren.