‘In lichtjaren heeft niemand haast’, het nieuwe non-fictieboek van Marjolijn van Heemstra over haar zoektocht naar meer ruimte in ons leven, verschijnt op 23-03-2021.

Op 21 september 2020 kwam er na zes jaar weer een dichtbundel uit van Marjolijn van Heemstra haar hand: Reistijd, bedtijd, ijstijd.

In 2017 verscheen de roman ‘En we noemen hem‘ bij uitgeverij Das Mag. Het boek won dit najaar de BNG bank nieuwe literatuurprijs en werd genomineerd voor de Boekhandelsprijs en de Libris Literatuurprijs. De filmrechten zijn verkocht en het boek is inmiddels in zes landen vertaald.

In hetzelfde jaar kwam bij uitgeverij Cossee de bundel ‘Het groeit! Het leeft!‘ uit: een verzameling van columns over het leven met kleine kinderen die eerder verschenen in dagblad Trouw. Een vrolijke blik op het ouderschap en de bijkomende morele en filosofische vragen.

Eerder werden er twee dichtbundels gepubliceerd; ‘Als Mozes had doorgevraagd‘ (genomineerd voor de C Buddinghprijs en winnaar van de Jo Peters Poëzieprijs) en ‘Meer hoef dan Voet‘. Tussendoor verscheen de roman ‘De laatste Aedema‘.

Deze website gebruikt cookies om de diensten telkens beter te maken. Met deze cookies kunnen we het internetgedrag op onze website volgen en verzamelen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.