Wil je reageren op de Zine? Mail naar info@marjolijnvanheemstra.nl. Hieronder vind je alle linkjes terug die benoemd worden.

 

Sanne Peper

Stadsastronaut

Klik hier om alles te lezen over de voorstelling Stadsastronaut en de Stadsastronautlezingen. 

Hubble ultra deep field

02021-02022-02023

De jaartelling van de Long Now Foundation speelt een grote rol in de voorstelling Stadsastronaut, waar ik samen met de VPRO ook een driedelige podcast van maakte. Via deze link kan je de podcast luisteren via je browser. Je vindt hem ook in je favoriete podcast app.

In de dichtbundel Reistijd, Bedtijd, IJstijd (uitgebracht bij Das Mag, najaar 2020) doe ik een poging te grijpen wat ons steeds ontglipt: de tijd. Luister hier naar het Kunststof interview waarin ik ook een aantal gedichten voorlas.

Zonsondergangen op Mars

In Lichtjaren Heeft Niemand Haast (voorjaar 2021), een zoektocht naar meer ruimte in ons leven, wordt uitgegeven door De Correspondent. Via deze link lees je meer over het boek. Bestellen kan via De Correspondent of natuurlijk in je lokale boekhandel. 

Sanne Peper

De Voyagers

Meer weten over de Voyagers? Luister de podcast die ik maakte voor De Correspondent en lees meer over de voorstelling Voyagers (een coproductie met Theater Rotterdam via deze link

Maankijken

Luister de podcast De Thuisastronaut terwijl je zelf naar de maan kijkt.

Gino Bud Hoiting

 

Sterrenwacht Vliegenbos

Vind je het leuk om te weten hoe Sterrenwacht Vliegenbos verder gaat? Hiervoor, en voor verdere updates van mijn werk, kan je je abonneren op mijn nieuwsbrief en me volgen op social media.

Instagram: @marjolijnvanheemstra

Facebook: www.facebook.com/MarjolijnvanheemstraPresenteert (Marjolijn van Heemstra – schrijver en theatermaker)